VAVO wordt Boerhaave College

Volwassenen die een opleiding willen volgen, kunnen als vanouds weer terecht bij het Boerhaave College. Tien jaar geleden werd deze naam vervangen door VAVO, dat staat voor Voortgezet Algemeen Volwassenen Onderwijs. Omdat men in Leiden en regio over het Boerhaave College bleef spreken, heeft ROC Leiden besloten die naam per 1 september weer officieel in te voeren. Het Boerhaave College is te vinden aan Kanaalpark 141 in Leiden. Leerlingen die hun diploma in het voortgezet onderwijs niet hebben gehaald, kunnen hier terecht voor het landelijk geldige vmbo-TL, havo- of vwo-diploma. Ook 18-plussers die nog vakken nodig hebben voor hun vervolgopleiding, kunnen bij het Boerhaave College terecht. Op www.rocleiden.nl staat meer informatie.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×