Getuigen gezocht van verlaten plaats ongeval

De politie zoekt getuigen van een ongeval, dat afgelopen vrijdagavond rond 18.00 uur plaatsvond aan de Vrijheidslaan. Een 51-jarige Leidse, die in haar auto over de Vrijheidslaan richting de Vijfmeilaan, ter hoogte van de Zoeterwoudseweg reed, werd van achteren aangereden door een blauwe bestelbus. De bestuurder van de bestelbus vroeg aan de vrouw of het goed met haar ging en zei hulp te gaan vragen bij het benzinestation aan de Vijfmeilaan. Daarmee verdween de man van het toneel en kwam niet meer terug. De auto van de Leidse raakte bij het incident fiks beschadigd. De bestuurder van de blauwe bestelbus wordt geschat op een jaar of 40. De man, met een normaal postuur en een licht getinte huidskleur, sprak met een buitenlands accent. Mogelijke getuigen en/of mensen met meer informatie kunnen contact op nemen via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×