Flats in de 'uitverkoop' bij de Sleutels, foto: PR.

Koopwoningen voor lage- en middeninkomens

Woningbouwcorporatie De Sleutels verkoopt woningen met 25% korting, waardoor ook mensen met lage- en middeninkomens een kans maken op de woningmarkt. “De woningmarkt zit nog steeds op slot. Veel mensen kunnen de huizen op de koopmarkt niet betalen. Tegelijkertijd is sociale huur alleen bereikbaar voor huishoudens met een bruto inkomen tot € 33.614,- per jaar. Hierdoor vallen veel mensen tussen wal en schip. Door een deel van onze woningen met ‘korting’ te verkopen, zijn ook veel starters in staat een mooie woning te kopen”, aldus Robert Jan Sliep, manager bij de Sleutels. Dinsdag 28 juni organiseert de coporatie een informatiemarkt in de tuin aan de achterzijde van Churchilllaan 4-59. Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom tussen 16.30 uur en 19.30 uur. Meer info: www.desleutels.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×