Burendag in Leiden: “De koppen bij elkaar”

Onder het motto: “De koppen bij elkaar”delen het Oranje Fonds en Douwe Egberts inspiratiematerialen uit voor de aanstaande Burendag op verschillende locaties in de Sleutelstad. Er worden pennen, blocnotes en een flyer uitgedeeld met daarin ‘tools & tips’ voor het organiseren van een geslaagde Burendag. Hiermee kunnen buren de koppen bij elkaar steken en een goed idee voor hun buurt verzinnen om op deze dag uit te voeren. Bij het Oranje Fonds kunnen zij vervolgens tot € 500,- aanvragen voor hun idee. De nationale Burendag wordt voor de zesde keer gehouden op 24 september.

Op maandag 27 juni is de Koppen bij Elkaar Inspiratietour tussen 10.00 en 12.00 uur bij Albert Heijn aan de Kooilaan en tussen 14.00 uur en 16.00 uur bij Albert Heijn aan het Bevrijdingsplein. Op zaterdag 2 juli is de tour tussen 10.00 uur en 12.00 uur bij Albert Heijn aan de Stevensbloem.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×