Leiden University Baroque Ensemble in Lokhorstkerk

Op donderdag 30 juni, tussen 17.00 en 18.00 uur, kan men genieten van een bijzonder concert door het jonge Leiden University Baroque Ensemble in de Lokhorstkerk. Tijdens dit gratis inloopconcert worden werken van Jan Pieterszoon Sweelinck, Marin Marais, Georg Philipp Telemann en Johann Sebastian Bach ten gehore gebracht. Het ensemble bestaat uit Aldert Prast (accordeon/blokfluit), Channa van Leijsen (viool), Thijs van Dijk (viola da gamba) en Aljosja Mietus (clavecimbel). De musici zijn dubbelstudenten, die zowel aan de Universiteit Leiden én aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag studeren. Het concert is het laatste van de reeks Practicum Musicae concerten van het afgelopen half jaar. De Lokhorstkerk staat aan de Pieterskerkstraat 1.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×