Midzomernachtviering Leidse Hortus in sprookjesachtige sfeer

Afgelopen nacht was de kortste nacht van het jaar, die zo’n 130 mensen in de Leidse buitenlucht konden doorbrengen. Vanwege het grote succes van vorig jaar werd voor de tweede keer het OpenluchtHotel georganiseerd en konden de bezoekers van het grootse Midzomernachtfeest in de Hortus Botanicus, na de voorstellingen terplekke inchecken voor een uniek “hotelbed”. Er was van alles te zien en te beleven tijdens de sprookjesachtige voorstellingen van dansers en acteurs, omlijst met muziek van klassiek tot jazz. Jan Kienjet gaf een interessante presentatie over reuze nachtvlinders Verder kon men genieten van lekkere hapjes en proeverijen, meedoen met workshops, wandelen door de mooie tuinen of swingen in de disco. Na afloop werden de openluchthotelgasten naar hun bijzondere slaapkamers gebracht, die ingericht werden door kunstenaars. Emile van Aelst maakte een fotoreportage en ging daarna naar zijn eigen bedje thuis.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×