16-jarige jongen beroofd van vest

Een 16-jarige jongen uit Leiderdorp werd gisteravond, rond 22.50 uur, beroofd door twee jongemannen op de Magda de Haasstraat. De jongen was met de trein op station de Vink aangekomen en het tweetal sprak hem aan. De Leiderdorper had blijkbaar een gewild vest aan, want even later bedreigde één van de mannen hem met een mes, die het kledingstuk graag wilde “overnemen”. Met het vest liepen de twee richting de Joke Smitstraat en de jongen belde de politie. Agenten kwamen ter plaatse, maar troffen de mannen niet meer aan. Mogelijke getuigen worden gevraagd om contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Signalement: Beide mannen worden geschat op zo’n 20 jaar, één van hen heeft lichtgetinte huidskleur, een fors postuur, tussen de 1.80 en 1.90 meter en een baardje. De tweede man is blank, heeft kort, blond haar, tussen de 1.75 meter en 1.80 meter en heeft een piercing in één van zijn wenkbrauwen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×