Bij zijn afscheid kreeg Bleijie onder andere een parkeerbord met zijn naam erop. Als centrummanager klaagde hij regelmatig over Leiden als onbereikbare stad waar bezoekers niet kunnen parkeren. Iets dat hem niet door iedereen in dank werd afgenomen. (Foto's: Chris de Waard).

Afscheid Joost Bleijie als centrummanager

Afgelopen dinsdag nam Joost Bleijie officieel afscheid als centrummanager van Leiden. Hij vervulde die funcie de afgelopen 3,5 jaar en vertrekt nu naar MKB Nederland. Voorzitter Frans Schohaus en wethouder Pieter van Woensel spraken Bleijie toe. Zelf maakte Bleijie van de gelegenheid gebruik om nog eens te hameren op de belangrijke rol die het centrummanagement kan vervullen als belangenvertegenwoordiger van de binnenstadondernemers. “Er is in Leiden geen andere partij die dat kan doen.” Over parkeren in Leiden zweeg hij wijselijk. Per 1 juni is Bleijie als centrummanager opgevolgd door Erwin Roodhart.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×