Daan Wijnnobel wint Pancras-West Jeu de Boulestoernooi

Terwijl elders in de Sleutelstad de Leidse Museumnacht van start ging en op het Stadhuisplein de spannende en swingende strijd aan de gang was voor de mooiste en meest getalenteerde Diva Queen, was het gisteravond op de Hooglandsekerkgracht een oase van rust. Op de klanken van Franse chansons zat een klein gezelschap van voornamelijk buurtgenoten onder een partytent aan de wijn en de hapjes en werd het jaarlijkse Jeu de Boulestoernooi van wijkvereniging Pancras-West gehouden. Na een spannende en sportieve strijd mocht de nieuwe buurtbewoner, Daan Wijnnobel, de trofee in ontvangst nemen uit handen van de voorzitter van de buurtvereniging, Jaap van Meijgaarden. (Foto: Petra Hegger.)

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×