Verzamel- en curiosamarkt trekt veel bekijks

Op een zonnige en warme Breestraat werd vandaag de traditionele verzamel- en curiosamarkt gehouden. Als vanouds was er weer van alles te zien en voor ‘zachte’ prijsjes te koop. Onder de verre klanken van het Leids Sterrengala en de muzikanten van het Gouden Pet Concours slenterden grote getalen mensen over de markt, waar kinderen mee konden doen met de schilderwedstrijd, een workshop trommelen konden volgen, of lekker griezelig geschminkt werden. En ná de markt, waar naar toe? Het aanbod in cultuur en vermaak is dit jaar wel érg groot, verzuchtten een aantal Leidenaren desgevraagd. De Gouden pet? Het Sterrengala? De Leydse Klugten, de Zomerkermis? De voorstelling van # Moes? Eten bij Leiden Culinair?
Bij de grote tent van het TamTam Festival in Leiden-Noord was het vanmiddag stil: de talentenjacht ging niet door, wegens gebrek aan belangstelling. (Foto’s: Jacqueline Borg)

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×