(Foto’s: Jacqueline Borg, video Marcio Wood).

‘Out of Control’ uitsmijter van geslaagd TamTam Festival

Vanwege het ongekende succes op het jubileumfeest van het TamTam Festival vorig jaar, werd de fantastische coverband ‘Out of Controle’ wederom uitgenodigd om de editie van 2011 af te ronden. Ed Hofkes, van de stichting TamTam is tevreden over de afgelopen feestweek: “Vooral gisteravond tijdens de muzikale ontmoeting tussen klassiek en pop, was de belangstelling enorm, zowel van oud als jong. We hadden zo’n 180 muzikanten, die voor een geweldige avond hebben gezorgd.”
https://youtube.com/watch?v=j1MQEJMKUwg
Ook op het Tam Tam Festival een improvisatie van Santana’s ‘Oye Como Va’ door André & Jannum.

Naarmate het later wordt, komen steeds meer mensen de feesttent binnen, waar de swingende band al snel de voetjes van de vloer krijgt. Hofkes: “De coördinatie tussen al die verschillende feestelijkheden, mag wel wat beter volgend jaar, maar afgezien van de afgelaste talentenjacht, mogen we niet mopperen over de belangstelling en kunnen we spreken van een groot succes!.”

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×