Leidse Groen-Wit weer op het erepodium

Tijdens het NK Acrogym ABC-niveau, dat het afgelopen weekend plaatsvond in Hellendoorn hebben Richard Verbree en Sagar Wielenga van de Leidse Gymnastiekvereniging Groen-Wit de gouden plak veroverd. Trainer Rob van Haastregt is erg trots op zijn twee pupillen, die Nederlands Kampioen zijn geworden. Er deden maar liefst vier teams van Groen-Wit mee, die zich tijdens de voorrondes hadden geplaatst en een plekje in de finale wisten te bemachtigen. Al eerder vond het NK op het lagere niveau plaats in Oss en kregen Kean van Helsuwé en Teuntje Kapteijn de titel ‘Nederlands Kampioen’ op het E-niveau. Voor Wouter Laurens en Tiba Vroom bleef het tot het einde spannend in Hellendoorn. Zij mochten echter de welverdiende 2e plaats op het erepodium innemen in de discipline gemengd paar B-niveau. (Foto: PR.)

Advertentie

Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×