(Foto’s: Emile van Aelst en Chris de Waard, video: Marcel Boeré)

Slechte Band wint Gouden Pet 2011

De Leidse ‘Slechte Band’ werd door het publiek uitgeroepen tot winnaar van het Gouden Pet festival, dat gisteren gehouden werd in het hart van de stad. Het was een mooi eind van een muzikale dag, waarbij diverse bands, duo’s en solomuzikanten het zonnige weer een gezellig, muzikaal tintje gaven met optredens op de Hoogstraat, de Hooglandsekerkgracht en het Burchtplein. Tien jaar geleden behaalde de band de tweede plaats en werd nu nummer één met liedjes als ‘Ik ben John’ en ‘Henk Binnendijk’. Een deskundige jury nomineerde de band samen met vijf andere acts voor de finale.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×