Snelfietsroute Via 44 eind augustus klaar

Naar verwachting is de het noordelijke deel van de snelfietsroute Via 44 eind augustus klaar. Aanstaande maandag start de provincie met de werkzaamheden tussen het viaduct van de A44 in Leiden en het Ammonslaantje in Wassenaar. Deze werkzaamheden zijn op vrijdag 15 juli klaar. Op maandag 8 augustus start de provincie de werkzaamheden tussen het Ammonslaantje en de Burgemeester Geertsemalaan in Wassenaar. Vanaf 20 augustus is het hele traject tussen Leiden en Wassenaar beschikbaar. Daarna gaat de provincie verder met de werkzaamheden aan het zuidelijke deel van de route, tussen de Lange Kerkdam in wassenaar en de N44.

Het bestaande fietspad wordt deels verbreed en voorzien van rood asfalt. Waar gewerkt wordt, is het pad afgesloten voor fietsers en ander verkeer. Tijdens de bouwvakvakantie is het tijdelijk open.

Meer informatie is te vinden op www.zuid-holland.nl/via44.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×