Stichting Keys for Kids zoekt secretaris

De Stichting Keys for Kids is op zoek naar een secretaris voor de gelijknamige werkgroep. De stichting biedt jongeren in de Leidse regio de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te verrichten in Zuid-Afrika door het organiseren van jaarlijkse werkvakanties in een weeshuis. De voorbereiding en afhandeling van die werkvakanties is in handen van de werkgroep Keys for Kids, die dus vooral een uitvoerende rol heeft. De vijfkoppige werkgroep is dringend op zoek naar een vrijwilliger, die de functie van secretaris en coördinator op zich wil nemen. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de secretaris van de stichting, Marjan de Jonge, via 071-5141720.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×