Camerabeelden van inbraak café Lindeboom op YouTube

De politie heeft camerabeelden van de inbraak bij café Lindeboom aan de Voorstraat op YouTube gezet. Één van de daders is duidelijk herkenbaar op beeld gezet, toen hij samen met een kompaan in de nacht van Hemelvaartsdag – 2 juni- op vrijdag 3 juni, een enorme schade aanrichtte. Ze forceerden de voordeur, vernielden onder meer wisselautomaten, gokkasten en braken een kluis open. De schade bedroeg ruim € 10.000. Na de inbraak, omstreeks 05.30 uur, vertrokken de mannen via de nooduitgang, aan de kant van het Westpad met een grote doos vol gestolen spullen en reden weg in een zwarte Volkswagen Polo. Personen die de daders herkennen worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900–8844 of anoniem via 0800–7000.

https://youtube.com/watch?v=x8G6zxnvKjo

Onder de noemer ‘Gesnapt!’ zet de politie opsporingsbeelden op het Youtube-kanaal van het korps. Het eerste opsporingsfilmpje op het Youtube-kanaal in 2008 leverde binnen twee weken de dader op.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×