Open Leidse Tenniskampioenschappen bij TC Roomburg

De Open Leidse Tenniskampioenschappen vinden van maandag 18 tot en met zondag 24 juli voor de 56e keer plaats bij Tennisclub Roomburg. De wedstrijden zijn gratis toegankelijk voor het publiek. Deelnemers bij de heren zijn onder meer 2-voudig winnaar Bart de Gier, Arko Zoutendijk en Peter Lucassen. De Leidse regio wordt vertegenwoordigd door Kevin Noordermeer. Deelnemende dames zijn onder meer de huidige nummer 4 van Nederland Nicole Thyssen, Elise Tamaëla en Olga Kalyuzhnaya. Uit de Leidse regio strijden Denise van der Ben en Jolanda Mens mee om de titel.

De kwalificaties voor het hoofdtoernooi starten op maandag 18 juli, het hoofdtoernooi start op woensdag 20 juli. De finales worden gespeeld op zondag 24 juli. De wedstrijden van de Nationale top worden voornamelijk tussen 10.00 uur ’s ochtends en 20.00 uur ’s avonds gespeeld.

Tijdens het toernooi zijn de wedstrijdschema’s, dagprogramma’s en speelvolgorde te vinden op www.tcroomburg.nl

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×