Save the Children present bij Werfpop

Komende zondag is Save the Children aanwezig bij Werfpop. Deze kinderrechtenorganisatie organiseert allerlei kinderactiviteiten. Zo kunnen kinderen zich creatief tegen kindersterfte inzetten door hun vingerafdruk op een schilderij te zetten. Ook kan de jeugd het Save the Children Twisterspel spelen of met een voorwerp balancerend op het hoofd, meedoen aan Kids Run. Voor de winnaars liggen Save the Children prijzen klaar.Met deze acties wordt aandacht gevraagd voor de campagne `Stop Kindersterfte!’ van Save the Children. Wereldwijd overlijden jaarlijks 8 miljoen kinderen aan ziekten die eenvoudig te voorkomen en genezen zijn.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×