"Golden Fall" van Atelier Tinga, foto: PR.

Schemerbruggen markeren kunstvaarroute

Vanaf eind volgende week is een aantal bruggen in Leiden voorzien van verrassende en speelse kunst, die vooral vanaf het water goed te bewonderen is. Nu al zijn verschillende kunstenaars bezig met het versieren van bruggen in het kader van het project Schemerbruggen. Geïnspireerd door het provinciale themajaar “Leve de molens!” vertellen zij over wind, stroming, molens en water. Schemerbruggen is een initiatief van CTV Zuid-Holland en wordt uitgevoerd door ProKwadraat en Jennig. Informatie is vanaf 15 juli verkrijgbaar bij onder meer het Visitors Centre aan de Stationsweg.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×