Een extra bevalkamer in huiselijke sfeer, foto: PR.

Extra bevalkamers in Diac en LUMC

Gedurende de zomerperiode is er in het Diaconessenhuis en LUMC een extra bevalkamer beschikbaar. Deze kamers zijn bedoeld voor zwangere vrouwen uit de regio, zonder medische indicatie. Tijdens de zomermaanden zijn veel verloskamers gesloten door personeelstekort. De Verloskundigenkring Leiden e.o. hecht er als beroepsgroep veel belang aan dat zwangere vrouwen als het medisch gezien mogelijk is, zelf kunnen kiezen waar zij bevallen. Daarom is besloten in beide Leidse ziekenhuizen een extra bevalkamer in te richten. De kamers hebben een huiselijke sfeer en beschikken over douche en toilet.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×