Man rijdt met 110 km/uur door 30 kilometerzonegebied

Een 45-jarige Leidenaar is afgelopen donderdagavond om 21.30 uur aangehouden vanwege idioot en gevaarlijk rijgedrag. Agenten reden over de Haagweg en moesten bij de kruising met de Witte Singel stoppen om onder andere de Leidenaar voorrang te verlenen. De man nam met hoge snelheid en piepende banden de bocht naar rechts en reed de Maliebaan op en verhoogde daarna zijn snelheid naar 110 km/uur. Andere weggebruikers moesten uitwijken of remmen om aanrijdingen te voorkomen, want de maniak verleende ook geen voorrang. De bestuurder reed de Groenhovenstraat in en vervolgens de Witte Singel richting de Herenstraat. Om andere weggebruikers, zoals fietsers, te waarschuwen voor de situatie gebruikten de agenten de optische signalen van de auto. Op de kruising Herenstraat met de Witte Singel stopte de auto ineens en werd op de Doezastraat aangehouden

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×