Oplichtster betrapt bij pinautomaat

De politie heeft afgelopen donderdag om 14.50 uur een 23-jarige vrouw uit Lelystad aangehouden op verdenking van poging oplichting met bankpassen. Agenten die rond 14.30 uur op het Bevrijdingsplein stonden, werden aangesproken door een getuige die had gezien dat de vrouw met drie bankpassen aan het pinnen was bij een automaat in die straat. Doordat er de code niet juist was werden de passen ingeslikt. De getuige vond dit verdacht en waarschuwde de agenten. De vrouw had gezien dat de agenten op het plein kwamen aangelopen en verschuilde zich achter een muurtje nabij de parkeergarage. Terwijl de getuige in gesprek was met de agenten probeerde ze ongezien het plein te verlaten. De vrouw werd in een warenhuis aangehouden en zit nog vast. De politie doet verder onderzoek

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×