Jubilerende Werfpop één groot swingend feest in de Leidse Hout

Het bleef gelukkig droog en de Leidse Hout stond gisteren te swingen op haar boomwortels tijdens de grootse 30ste editie van dit Leidse popfestival. Grote publiektrekkers als Tim Knol, Monster Magnet, Skindred, Baskerville, Sergent Garcia, Kensington, Boef en de gelogeerde Aap en niet te vergeten de winnaars van de Finale Werfpop Indoors: Project D & Fat Angel, zorgden voor spetterende optredens. Op het terrein stonden traditiegetrouw allerlei kraampjes en standjes en vermaakten ook de jonge muziekliefhebbertjes zich uitstekend. Een geslaagd festival, dat hopelijk, ondanks alle bezuinigingen, volgend jaar haar 31ste popfestijn mag neerzetten. Meer info: www.werfpop.nl (Foto’s: Emile van Aelst)

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×