Politie zoekt getuigen van brand in gebouw tussenschoolse opvang

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een brand, die afgelopen zaterdag rond 15.50 uur, uitbrak in een bijgebouw van een school aan de Vonkenlaan. Twee ramen van het gebouw, dat gebruikt wordt als tussenschoolse opvang, waren ingegooid en alles wees op brandstichting. Volgens getuigen waren er kort voor de brand twee jongens van 12 à 13 jaar op het schoolplein. Het waren lichtgetinte jongens, die donkere kleding droegen. De technische recherche heeft een sporenonderzoek verricht en agenten deden een buurtonderzoek. Mensen die getuigen zijn geweest van de brandstichting, de jongens op het schoolplein hebben zien zitten of hen herkennen aan de hand van het signalement, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×