Onderling auto delen in Leidse regio

Het is in de Leidse regio al een tijd mogelijk via Wheels4all auto’s te delen. Vanaf september is het ook mogelijk om tegen betaling de eigen, particuliere auto met anderen te delen. Op die manier wordt het aanbod aan deelauto’s nog groter. MyWheels is opgezet door Leidenaar Ronald Haverman die de OV-fiets bedacht, en Henry Mentink, de oprichter van Wheels4all. Wie wil deelnemen aan dit initiatief door zijn auto beschikbaar te stellen, of door gebruik te maken van de particuliere auto’s, kan zich aanmelden via www.mywheels.nl. Op deze website is per september ook het aanbod aan auto’s te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×