Schoonmaakactie Leidse grachten succesvol

De schoonmaakactie die raadsleden en vrijwilligers van GroenLinks, de Partij voor de Dieren en rederij Bootjes en Broodjes afgelopen donderdag in de Leidse grachten hielden, was een succes. Die avond voeren de ploegen in twee elektrische boten door de Stille Rijn, Nieuwe Rijn, het Rapenburg en een deel van het Galgewater en de Witte Singel, om met behulp van pikhaken en schepnetten, rommel op te vissen. De ruim twee uur durende actie leverde

Tien vuilniszakken van 120 liter vol plastic en ander afval op. Ook kwamen er kussens, een stoel, een cowboyhoed en een wijnglas uit het water.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×