19e Bollenstreek in Bedrijf van start

Op zaterdag 13 augustus houden zeven agrarische bedrijven Open Dag in het kader van de 19e editie van ‘Bollenstreek in Bedrijf”. Bezoekers kunnen dit jaar een kijkje nemen bij bedrijven aan de Herenweg en Tespellaan in Noordwijkerhout, waar een grote variatie te zien is aan bloembollen en bolbloemen, zoals tulpen, hyacinten, krokussen, narcissen, muscari’s, zantedesschia’s en canna’s. Ook Het historisch Genootschap Oud De Zilck zal zich tijdens de open dag presenteren. De Agrarische Natuur- en Landschapsvereniging Geestgrond geeft uitleg over natuur- en landschapsprojecten en een imker is aanwezig met zijn bijenvolk. Kortom een leuk en interessant uitstapje met een gevarieerd programma voor oud en jong.
Meer info: www.bollenstreekinbedrijf.nl

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×