Foto: PR.

Python op bezoek in woning aan Plantsoen

Vanmorgen rond 07.00 uur kreeg de politie wel een heel vreemde melding: een python van zo’n anderhalve meter lang was via een toilet een woning aan het Plantsoen binnengekropen! Ter plaatse zagen agenten de slang op de trap tussen de eerste en tweede etage liggen. De slang wordt geschat op een leeftijd van twee á drie jaar en zag er gezond uit. Waar het beest vandaan is gekomen is onbekend, mogelijk dat deze ergens ontsnapt is of buiten is losgelaten. Agenten hebben de python vervolgens meegenomen naar het bureau waar de dierenambulance het beest heeft overgenomen. De slang zal uiteindelijk naar een opvang in Haarlem gaan.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×