35-jarige vrouw rijdt achteruit tegen politiewagen

Afgelopen vrijdagavond, rond 20.00 uur, botste een 35-jarige vrouw uit Leiderdorp tijdens het achteruitrijden tegen een politieauto. De vrouw was sowieso al wat warrig bezig. Zij negeerde een verbodsbord op de Van der Valk Boumanweg en reed in de verkeerde richting de eenrichtingsweg in. Toen haar allerlei verkeer tegemoet kwam, besloot zij achteruit te rijden, maar zag de politieauto, die haar volgde, over het hoofd. Navraag door de agenten bij de meldkamer wees uit, dat het rijbewijs van de vrouw ongeldig was verklaard, waarna de vrouw is aangehouden. De vrouw is na verhoor en betaling van nog openstaande boetes in vrijheid gesteld.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×