Jan Rous, manager van Portaal, overhandigt de eerste sleutel aan mijnheer Van der Togt, foto: PR.

Eerste sleutel Schrijversbuurt overhandigd

Afgelopen donderdag overhandigde Jan Rous, manager van Portaal, de eerste sleutel aan mijnheer Van der Togt, één van de nieuwe bewoners in de Schrijversbuurt (Nicolaas Beetslaan e.o.) Van der Togt, voorzitter van de bewonerscommissie, was één van de bewoners die als laatste uit de oude woningen vertrok. In december 2010 is begonnen met de bouw van de Schrijversbuurt aan Nicolaas Beetsstraat en omgeving in het Leidse Haagwegkwartier. Het plan telt 25 appartementen en 78 twee- en drielaagse eengezinswoningen. Portaal heeft deels voor een prefab systeem gekozen, waardoor het bouwen sneller gaat en minder overlast met zich meebrengt op de locatie. De eerste eengezinswoningen worden nu opgeleverd en zo’n 25 oorspronkelijke bewoners keren terug naar hun oude stekkie in een nieuw jasje. Eind 2012 moet het hele project klaar zijn.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×