Ontvangst in de Hooglandse Kerk, foto: archief Sleutelstad.

El CID-week komt er weer aan

Van 15 tot en met 19 augustus kunnen de kersverse Leidse studenten weer uitgebreid kennismaken met de Sleutelstad tijdens de EL CID-week. De introductieweek wordt georganiseerd door de Universiteit Leiden voor aankomende studenten en is de ideale manier om kennis te maken met de oudste en gezelligste studentenstad in Nederland en het bijbehorende studentenleven. Alle culturele, religieuze, sport-, muziek- en gezelligheidsverenigingen in Leiden zetten hun deuren open om in één keer de belangrijke ‘studentenhotspots’ te leren kennen. Studenten, die zich voor een studie hebben aangemeld bij de Universiteit Leiden ontvangen automatisch een brief van de EL CID. In deze brief staan een gebruikersnaam en inlogcode, waarmee ze zich kunnen aanmelden op de website van EL CID. Meer info is te vinden op www.elcidweek.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×