Vijf aanhoudingen voor steekpartij

Gisteravond zijn vijf personen aangehouden voor een steekpartij. Het slachtoffer, een 26-jarige Katwijker ligt nog in het LUMC. De vriend van de Katwijker had ruzie gehad in een horecagelegenheid in de buurt van de kruising van de Sluisweg met de Burgersdijkstraat, en was het pand uitgezet. Hij vertrok en kwam even later met de 26-jarige Katwijker terug. Er ontstond opnieuw een conflict. De vriend ging er vandoor, terwijl de 26-jarige Katwijker door een aantal mensen werd beetgepakt. In de vechtpartij die hierop ontstond, werd de Katwijker in zijn been en rug gestoken. Omstanders schoten hem te hulp, en belden de politie. Om te voorkomen dat de daders zouden vertrekken, werdenalle uitvalswegen afgezet. Ook sprak de politie een aantal getuigen. Aan de hand van hun verklaringen, konden een 19-jarige en twee 21-jarigen uit Den Haag, een 30-jarige Katwijker en een 31-jarige Zandvoorter aangehouden worden. Ook is er een auto in beslag genomen, voor onderzoek.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×