Foto: website Naturalis.

Walvissen en dolfijnen nog een maand te zien bij Naturalis

De tentoonstelling Walvissen is nog tot 22 augustus bij Naturalis te zien. Bezoekers leren van alles over de evolutie van deze dieren, hoe ze nu leven en welke grote strandingen er in Nederland geweest zijn. In de tentoonstellingsruimte hangen enorme skeletten aan het plafond. Ook zijn er levensgrote modellen van walvisachtigen, interactieve opstellingen en filmbeelden. Dit alles wordt aangevuld met walvisgeluiden. Wie benieuwd is naar het inwendige van de walvis, kan meedoen aan het autopsiespel, om als echte wetenschapper het kadaver van een bruinvis te meten, wegen en onderzoeken. Meer info: www.naturalis.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×