Tessa in actie tijdens de ASICS Gouden Spike op 11 juni jl. in Leiden, foto: archief Sleutelstad.

Leidse sprintster zevende bij EJOF in Turkije

Bij het Europees Jeugd Olympisch Festival (EJOF) in het Turkse Trabzon is de Leidse sprintster Tessa van Schagen zevende geworden op de 100 meter. De sprintster van Leiden Atletiek had zich in dit toernooi voor 16- tot 17-jarige atleten geplaatst voor de finale. De start verliep niet zonder problemen, maar de Leidse was al erg blij met het feit, dat ze mee kon doen. Tessa: “Mijn eerste start was de beste. Nou ja, met die plek in de finale ben ik al hartstikke blij. En met een persoonlijk record van 12.06 uit de series.” De Britse Sophie Papps won het goud met 11.82 voor de Zwitserse Dagry en de Franse Compper. Later deze week komt Tessa nog in actie met de Nederlandse ploeg op de 4 x 100 meter estafette.

Advertentie

Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×