Zuid-Hollandse bezienswaardigheden zichtbaar via VVV Layar

Het aanbod aan bezienswaardigheden in Zuid-Holland is door de VVV’s van Zuid-Holland gebundeld in de layar `VVV Zuid-Holland’. Met deze layar kan een bezoeker direct op zijn smartphone zien welke attracties en bezienswaardigheden zich in zijn nabije omgeving bevinden, inclusief praktische informatie als openingstijden en routebeschrijvingen. Wie de layar wil gebruiken, moet op zijn smartphone het programma Layar installeren. Dit is te downloaden via de App Store. Binnen Layar kan de `VVV Zuid-Holland-layer’ vervolgens gratis gedownload worden. De gegevens uit de layar komen rechtstreeks uit de Toeristische Databank Zuid-Holland, de databank die dagelijks wordt geüpdate door de samenwerkende VVV’s van de provincie. Toeristisch-recreatieve bedrijven kunnen ook zelf direct hun gegevens updaten in deze databank.

Advertentie

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×