Leidse zorgcentra zetten deuren open voor hartenwens

Vanmorgen gaven de selectiemeisjes van ‘Ritmische Gymnastiek Leiden’ een demonstratie bij twee zorginstellingen in Leiden. Daarbij vragen ze medewerkers en bewoners om op hun hartenwens te stemmen waarvoor ze zijn genomineerd bij het Rabobank Wensenfonds. Iedere stem op nummer 36 brengt hen dichterbij de zo gewenste wedstrijdvloer. De zorgcentra ’t Huis op de Waard en Topaz Groenhoven reageerden meteen enthousiast over het idee voor een show tijdens het koffie-uurtje. Inge Schenkeveld van ’t Huis op de Waard: “Wij zijn in het verleden ook genomineerd geweest en dit is zo’n leuk initiatief om stemmen te krijgen, dat we daar zeker aan mee willen doen.” Martine Brand van Topaz Groenhoven is het helemaal met haar collega eens: “De posters met aankondiging hebben we opgehangen en de limonade staat straks gereed!”  (foto: Jacqueline Borg)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×