De samenwerkende Leidse zwemverenigingen organiseren ook dit jaar weer de Leidse Zwem4daagse. (Foto: Dennis Oudshoorn).

Eind augustus 36e Leidse Zwem4daagse

Deze maand wordt voor de 36e keer de Leidse Zwem4daagse gehouden in de zwembaden De Zijl en De Vliet. Van 22 t/m 26 augustus wordt er gestart tussen 19.00 en 20.15 uur. Per keer moet een afstand van 500 meter worden gezwommen. Uit deze vijf avonden kunnen de deelnemers er zelf vier kiezen. Wie buiten wil zwemmen gaat naar De Vliet, de baantjes binnen trekken kan in De Zijl. Naast zwemmers zijn ook supporters van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen. De restaurants van de zwembaden zijn daarom alle avonden geopend en er is live muziek.

De voorverkoop voor de Leidse Zwem4daagse is deze week van start gegaan. Deelnemersbewijzen zijn verkrijgbaar bij de kassa’s van zwembad De Zijl en zwembad De Vliet en kosten € 5,- voor 4 x zwemmen. Alle deelnemers die de 2000 meter in vier avonden volmaken, ontvangen een herinneringsmedaille.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×