De Leidse zanger Randy Blommaert met manager Karel Donker. (Foto: PR).

CD-presentatie Leidse zanger Randy Blommaert

Een paar weken geleden kwam de eerste single van de Leidse zanger Randy Blommaert uit en op zondag 28 augustus houdt hij een cd-presentatie om dat te vieren. Niet in Leiden, maar in Zaandam. Daar wordt in Partycentrum Las Vegas het ‘Zaans Piraten Festijn’ gehouden en dat bleek een prima gelegenheid om de single officieel te presenteren. Rond de presentatie treden een hele rits artiesten op. Onder hen Randy’s Leidse collega-zangers Wesley Klein, Melissa Beij en Danny Plezier. Verder treden ook Wesley Bronckhorst, Mike & Colin en Jan van der Wal op. De eerste single van Randy Blommaert heet ‘Alles wat ik doe’.

Wie de cd-presentatie wil bijwonen kan via het management van Randy Blommaert kaarten kopen. Die kosten nu 10 euro per stuk en worden verkocht via www.imevents.nl of telefoon 075 6152166. Kaarten aan de zaal kosten 15 euro. De cd-presentatie begint om 15.00 uur, de zaal gaat open om 14.30 uur.

update:

Er vertrekt zondag vanaf het parkeerterrein bij Molen de Valk een speciale VIP bus naar Zaandam. De kaarten voor de bus kosten € 20 p.p inclusief de toegang tot de cd-presentatie.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×