Warmondse Schippertjesdagen komen er weer aan

In het weekend van 09, 10 en 11 september worden voor de 21ste keer de Warmondse Schippertjesdagen gehouden. Het hele weekend zal het op en in de Gemeentehaven in Warmond één groot nautisch feest zijn. Naast een nautische markt, kan men sleep- en salonboten bezichtigen, meevaren met een stoomsleepboot en vindt traditiegetrouw de schippertjes zeilwedstrijd en de opduwer trekwedstrijd plaats. Er staat een grote feesttent met terras, alles muzikaal omlijst door onder andere het Warmonds Joppekoor en zeemanskoor Overal uit Sassenheim. Meer info, volledig programma en inschrijven voor bepaalde onderdelen: www.schippertjesdagen.nl  (Foto: PR.)

Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×