Een van de aangetroffen sieraden, foto: Politie Hollands Midden.

Schoonmaakster maakte ruim 250 sieraden buit

Een 50-jarige Leidse, die schoonmaakwerk verrichtte bij hulpbehoevende bejaarden, heeft ruim 250 sieraden buitgemaakt. Onder andere vier vrouwen in de leeftijd van 82 jaar tot 94 jaar uit Leiden deden aangifte. Zij misten sieraden nadat hun woning was schoongemaakt door de verdachte. Na verschillende aangiftes begon de politie een onderzoek en deed zij op woensdag 20 juli een huiszoeking, waarbij de sieraden werden aangetroffen. Twee dagen later is de verdachte weer op vrije voeten gesteld, maar het onderzoek gaat door. De politie vraagt personen die hun sieraden of de sieraden van bijvoorbeeld hun ouder(s) op de foto’s herkennen, die op de website www.isditvanjou.nl te bekijken zijn, het formulier op de website in te vullen, of contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×