Werk zuidelijk deel Via 44 maandag van start

Komende maandag start de provincie met werkzaamheden aan het zuidelijke deel van de snelfietsroute Via 44, het gedeelte tussen Wassenaar en Den Haag. Het fietspad wordt waar mogelijk verbreed, er komt extra straatverlichting en de tegels worden vervangen door rood asfalt. Het deel van het traject tussen de Zijdeweg/viaduct N214 en de Houtlaan in Wassenaar is tot begin oktober afgesloten voor doorgaand fietsverkeer. Het fietspad tussen de Houtlaan en de Lange Kerkdam in Wassenaar is vervolgens tot eind november afgesloten. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven. Zodra een deel van de route weer beschikbaar is, wordt de omleiding ingekort.

Meer informatie staat op www.zuid-holland.nl/via44

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×