Budgetcoach SP

De SP-hulpdienst heeft een budgetcoach in de arm genomen, die Leidenaars kan ondersteunen bij hun geldzaken. De gemeente biedt diverse voorzieningen voor mensen met een laag inkomen. Veel Leidenaars zijn daar echter niet van op de hoogte en hebben moeite rond te komen of inzicht in hun geldzaken te krijgen. Voortaan is mevrouw Nijkamp, budgetcoach en professional organizer in de regio Leiden/Leiderdorp, iedere laatste vrijdag van de maand aanwezig in het kantoor van de sP aan Marnixstraat 18, waar zij tussen 09.00 en 13.00 uur spreekuur houdt. Mensen kunnen bij haar terecht voor advies, en hulp bij budgetproblemen. Wie om gegronde redenen niet naar het kantoor van de SP toe kan komen, kan thuis worden bezocht. Een afspraak met de budgetcoach maken, kan via hulpdienstleiden@sp.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×