In maart vorig jaar won het toen nog in Haarlem gevestigde Goeiemode.nl nog een voorronde van de regionale ondernemerswedstijd LEF, vorige maand verhuisde het bedrijf naar Leiden. Afgelopen vrijdag werd dat uitgebreid gevierd met vrienden en relaties van de twee ondernemers achter het bedrijf dat dagelijks twee modedeals met hoge korting via internet aanbiedt. Alexander van Nimwegen (helemaal rechts) en Lennart Koopmans (naast hem) vonden een prima plek in een bedrijfspand aan de Amphoraweg van waaruit de twee ook de rest van Europa willen veroveren met goedkope merkmode-aanbiedingen. Verder op de foto Elles van Goozen die met haar bedrijf Design by Elles ook een plek in het pand heeft gevonden en Alexander's broer Vincent die als DJ Fansie voor de muziek zorgde. (Foto: Chris de Waard).

Goeie mode komt voortaan uit Leiden

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×