De centrumwinkeliers hebben gezamenlijk een grootschalige actie op touw gezet om 'Winkelen in Leiden' flink op de kaart te zetten. Niet alleen met kortingen en aanbiedingen, maar ook met activiteiten zoals een Ladies Day op zondag 25 september. Die dag gaat er om 13.00 uur op de Vismarkt ook een Ladies Run van start onder het motto: 'shoppen is topsport'. Om 16.00 uur begint op het Pieterskerkplein een modeshow waar Leidse modezaken hun najaarscollectie tonen. (Foto: Chris de Waard).

Leidse winkelstraten slaan handen ineen

De Leidse centrumwinkeliers hebben samen met het Centrummanagement Leiden de ambitie geformuleerd om van Leiden binnen een aantal jaren de beste winkelstad van Nederland te maken. Eerder vanavond gaven centrummanager Erwin Roodhart en de voorzitters van de verschillende winkeliersverenigingen in het centrum de aftrap van de eerste grote gezamenlijke actie: ‘Ontdek winkelen in Leiden‘. In restaurant City Hall onthulden de voorzitters de posters waarop hun eigen winkelstraat wordt aangeprezen. In de Breestraat, de Doezastraat, de Haarlemmerstraat, de omgeving van de Nieuwe Rijn (Hartje Stad), het Pieterskwartier en de Beestenmarkt is het tot eind september actiemaand met aanbiedingen en allerlei activiteiten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×