Foto: PR.

Kinderpostzegelactie weer van start

Vanaf woensdag 28 september gaan kinderen van 791 basisscholen uit heel Zuid-Holland weer op pad met de verkoop van kinderpostzegels en kaarten. Vorig jaar bracht de verkoop in Zuid-Holland € 1.599.000 op. De kinderen krijgen van tevoren allerlei materialen zoals: een digitaal lespakket, een item in het Schooltv-weekjournaal en een speciaal leerlingboekje boordevol verkooptips. De stichting steunt diverse doelen, die erop gericht zijn kinderen in binnen- en buitenland een veilige plek te bezorgen. Een voorbeeld van een project dat Stichting Kinderpostzegels Nederland steunt is pleegzorgboerderij Samen Thuis in Ferwert, waar kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar oud opgevangen worden, die tijdelijk niet thuis kunnen wonen. Ook de tienjarige Tjerk heeft op deze pleegzorgboerderij zo’n veilige plek. Tjerk: “Op de pleegzorgboerderij kom ik tot rust. Ik vind het daar fijn en ze zorgen goed voor mij. Dit is mijn tweede thuis. Ik ben dol op de dieren en vind ze allemaal even lief.”
Meer info en om digitaal te bestellen: www.kinderpostzegels.nl

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×