Viertal vast op verdenking van heling

Vanmorgen vroeg heeft de politie vier mannen aangehouden op verdenking van Heling. Even na vijven kreeg de politie een melding over een woninginbraak aan de Herengracht. Daarbij werd ook een signalement genoemd. Aan de hand van de informatie besloten agenten een kijkje te nemen bij de opvang aan het Papegaaisbolwerk. Vlak bij vier mannen van 33, 39, 41 en 50 jaar, zagen zij een Iphone en een videocamera liggen. Op hun vraag naar de eigenaar van deze spullen, wezen twee van de vier mannen naar de 33-jarige. De politie hield de vier aan en nam ze voor verder onderzoek mee naar het bureau. Daar bleek dat de 33-jarige een nieuw mobieltje bij zich had. De politie onderzoekt waar de spullen vandaan komen en of er verband is met de inbraak aan de Herengracht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×