Costa del Kooi vanaf maandag een weeklang op tv

In het TV Westprogramma Tiswat volgt verslaggever Jessica Rijksen een week lang de belevenissen van de bewoners van de Scheepswerfflat in de Leidse wijk de Kooi. Rijksen geeft in vijf delen een inkijkje in het leven van de markante en actieve 55-plussers. De vijfdelige serie Costa del Kooi is vanaf maandag te zien in het programma Tiswat. De 55-plussers van de flat in de Leidse wijk vormen een hechte en gezellige groep. Ze zijn vaak te vinden in het voor de flat gelegen haventje of bij de jeu-de-boulbaan.

Jessica Rijksen volgde de bewoners en maakte de vijfdelige serie waarin de bewoners, hun dagelijks leven en hun activiteiten centraal staan. Zo staan de bewoners op de rommelmarkt om zo geld te verdienen voor de viering van burendag en laat bewoner Chris zijn muzikale talenten zien als hij optreedt met zijn groep ‘De Randstadspelers’.

Uitzendtijden
Costa del Kooi is van maandag 12 september tot en met vrijdag 17 september in vijf delen te zien in het programma Tiswat, dat elke werkdag direct na het TV West Nieuws wordt uitgezonden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×