Het oude clubhuis van de Danaïden wordt met man en macht omgebouwd tot een nieuw thuis voor Handbalvereniging Saturnus. (Foto: PR).

Saturnus neemt nieuw clubgebouw in gebruik

Na wekenlang hard werken opent Handbalvereniging Saturnus Leiden op vrijdag 23 en zaterdag 24 september de deuren van het nieuwe clubhuis. Met kwasten en schuurpapier in de hand hebben de klussende leden hier lang naar uitgekeken. De opening wordt dan ook groots aangepakt. Vrijdag vanaf 17.00 uur is heel Leiden van harte welkom op de nieuwe locatie aan de Montgomerystraat 51. De jeugdleden zullen symbolisch een bal van het oude naar het nieuwe clubhuis brengen waarna de Wethouder van Onderwijs, Sport en Milieu, Frank de Wit, om 17.30 uur de officiële openingshandeling zal verrichten.

Dat is meteen het startschot voor een weekend vol festiviteiten. Ook moet er natuurlijk geproost worden dus ’s avonds is er genoeg tijd voor een hapje en een drankje. Ongetwijfeld zullen de voetjes van de vloer gaan op de live muziek van de Backseat Windows en DJ Louis. Zaterdag is er vanaf 10.00 uur ’s ochtends een programma geregeld met sport, spel, muziek en een rommelmarkt. Terwijl de kleintjes zich laten schminken en zich uitleven op het springkussen, kunnen de ouderen voor goud gaan tijdens de sport- en spelwedstrijden.

De dag wordt afgesloten met een gezellige barbecue. Handbalvereniging Saturnus Leiden wil iedereen van harte uitnodigen om eens kennis te maken met onze leuke sport, onze club en natuurlijk ook ons nieuwe clubhuis.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×