Wethouder Frank de Wit onthult ‘de ezel’ door het water te geven, foto: PR.

Merenwijk Festival ondanks regen groot succes

Het nieuwe Merenwijk Festival: ‘Kunst in de stal’, trok gisteren meer dan 1000 bezoekers naar de kinderboerderij in de wijk, ondanks dreigende luchten en enkele fikse regenbuien. Wethouder Frank de Wit opende het festival door het vergankelijk kunstwerk van Hilde de Boer (de ezel) te onthullen. Het kunstwerk is nu nog kleurloos, maar dat zal snel veranderen door de vele zaden, die erin verwerkt zijn en op een natuurlijke manier de ezel zullen gaan kleuren. Met veel enthousiasme werden de verschillende workshops gevolgd, die in het teken stonden van de natuur. Op het open podium vertoonden kleine en grote Merenwijkers hun muzikale en dichterlijke talenten. De organisatie, Libertas Leiden en Natuur- en Milieu Educatie, kijkt tevreden terug op een geslaagde dag.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×