Zwaargewichten Diok krijgen extra sterke fietsen

De Leidse rugbyclub DIOK heeft voor het komende seizoen buitenlandse spelers ingevlogen vanuit Engeland, Schotland, Zuid-Afrika en Australië. Omdat deze ‘zware jongens’ in korte tijd een aantal fietsen hadden stuk gereden was het de hoogste tijd voor een nieuw plan. Peter Rijnsburger van Fiets2000 adviseerde Aldo-fietsen met een sterk dubbel frame, versterkt achterwiel en ketting om de krachten van de rugbyers goed te weerstaan. Rijnsburger zorgde samen met zijn team van Fiets2000 voor versterkte fietsen om de zwaargewichten toch mobiel te krijgen: “Aangepast vervoer voor een wel heel bijzondere doelgroep. En daar zijn wij erg blij mee!”, aldus DIOK-penningmeester Rob Laros. Afgelopen woensdag konden Alistair, Hugo, Gareth, Ben en Ches hun fietsen ophalen bij Fiets2000. Het fietsen was voor sommige heren nog wat onwennig en enkelen reden zelfs aan de linkerkant van de weg. ( Foto: PR.)

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×